Lindi më 1900, në Tepelenë. Më 25 shtator 1945, me vendim nr. 191, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor "si kundërshtar të lëvizjes nacional-çlirimtare" dhe e dënoi me 3 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 247
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.