Lindi më 1963, në Fier. Më 6 shtator 1988, me vendim nr. 189, Gjykata Fier e dënoi për “tradhti ndaj atdheut në formën e arratisjes, mbetur në tentativë dhe agjitacion e propagandë”, me 12 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 216.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.