Lindi në 1960, në Tiranë. Më 15 shkurt 1985, me vendim nr. 18, Gjykata e Sarandës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut me anë të arratisjes jashtë shtetit ngelur në tentativë", me 25 vjet burg, me 5 vjet internim dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 475
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.