Lindi më 1902, në Bahutaj të Peshkopisë. Me vendim nr.194, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për "faje kundër popullit dhe shtetit", se "ka strehuar e furnizuar kriminelët e luftës", dhe e dënoi me 3 vjet burg dhe punë të detyruar baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 78
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.