Lindi më 1922. Më 9 korrik 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq dhe vendosi vërtetimin e faktit të vuajtjes së dënimit të Aqif Lleshit për motive politike, me vendim të Gjykatës Jugosllave, prej gusht 1950 deri më dhjetor 1956.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 140
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.