Lindi më 1942, në Durrës. Me vendim nr. 10, datë 24 janar 1975, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut, arratisje jashtë shtetit e mbetur në fazën e përgatitjes" dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë, pjesës së tij.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 341
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.