Lindi më 1888, në Gjirokastër. Më 2 qershor 1948, me vendim nr. 39, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi "për pjesmarrje në shoqatat antipushtet" dhe "për dhënie informatash", me 18 vjet burg me punë të detyruar, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 7, Fl. 77-78
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.