Lindi më 1955, në Shkodër. U dënua "për motive politike", dhe më 18 mars 1994, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e dëbimit nga rrethi i Tiranës në Shkodër, Dibër, prej ditëlindjes 1955 deri më 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 265
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.