Lindi më 1949, në Skore, Gjirokastër. Më 19 gusht 1979, Gjykata e Shkodrës e dënoi "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", dhe e dënoi me 6 vjet burg. Liruar më 28 tetor 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 230
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.