Lindi më 15 qeshor të vitit 1939, në fshatin Hoçisht të Korçës. Më 17 tetor 1961, Gjykata Ushtarake e Tiranës, e deklaroi fajtore për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie, me humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë dhe me konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme. Ky vendim u la në fuqi edhe nga Kolegji Ushtarak i Gjykatë së Lartë, më 30 nëntor 1961. U amnistua me dekretin nr. 3603, datë 23 nëntor 1962.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 747
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.