Shtetase jugosllave e martuar me tregtarin shqiptar Hekuran Troka, i cili u arrestua pas hedhjes së dinamitit në Ambasadën Sovjetike dhe u pushkatua bashkë me 21 persona të tjerë natën e 26 shkurtit 1951. Pas pushkatimit të tij, më mars 1951, Anica me dy vajzat, 3 vjeçe dhe 1-muajshe, u internua në Berat.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.