Lindi më 7 nëntor të vitit 1937, në Brasov të Rumanisë. Më 20 dhjetor 1976, Gjykata e Rrethit Gjyqësor të Pogradecit e deklaroi fajtore për «krimin e agjitacionit dhe propagandë kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 43
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.