Lindi më 1885, në Përmet. U arrestua më 12 nëntor 1946 dhe, me vendim nr. 80, datë 26 prill 1947, Gjykata Ushtarake e deklaroi «armik të popullit e të pushtetit», dhe e dënoi me 2 vjet burg dhe humbjen e të drejtës politike e civile për 1 vit. Pas lirimit nga burgu, u dëbua nga Përmeti në Fier, prej 29 majit të vitit 1951 deri më 29 maj 1963.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017),116.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.