Lindi në Fier, më 10 dhjetor 1946. Me vendim nr. 23, datë 12 prill 1975, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor në bazë të neneve 76, 10, 73/I, 320/II të Kodit Penal dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 337
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.