E arrestojnë në vitin 1947 si spiun të anglo - amerikaneve në Berat. Në hetuesi provon tortura çnjerëzore. Më 10.1.1948 Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënon me 15 vjet heqje lirie me punë të detyrueshme, heqjen e të drejtave civile dhe politike për 5 vjet kohë dhe sekuestrim të pasurisë së luajtshme dhe së paluajtshme, si "armik i popullit që duke qenë anëtar i Komitetit Qarkor të Organizatës Teknike-Intelektuale ka lidhur kontratë duke u lidhur me amerikanët me anë të Fultzit, për spiunazh dhe sabotim".

Me dekretin 819, datë 27.4.1949 të PKP, dënimi i është zbritur në 7 vjet.

Detyrohet të punojë në punë të rënda.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.