Lindi në Gjirokastër, më 6 maj 1900.Me vendim nr. 127, datë 25 gusht 1950, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e deklaroi fajtor për «tentativë kalimit të kufirit» dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie (punë të detyruar), humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme. U arrestua më 25 mars 1950.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 190.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.