Lindi në vitin 1910, në Durrës. U arrestua më 19 dhjetor 1950, dhe me vendim nr. 240, datë 28 prill 1951, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundra pushtetit popullor», dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie. U lirua më 23 tetor të vitit 1960.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 140.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.