Lindi më 1916, në Sarandë. Më 28 mars 1963, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi për “tradhti
ndaj atdheut” dhe për “nxitjen e urrejtjes dhe grindjes midis kombësive, racave dhe feve”
me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.
AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 22, fl. 617-618.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 22, fl. 617-618
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.