Lindi më 1956, në Pogradec. Më 14 qershor 1979, me vendim nr. 62, Gjykata e Progradecit e dënoi për "kundërshtim të përfaqësuesit të pushtetit", me 1 vit burg. Më 26 janar 1982, me vendim nr. 16, Gjykata e Korçës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit në bashkëpunim", me 20 vjet burg, 5 vjet internim dhe heqjen e të drejtës zgjedhore për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2771-2772.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.