Lindi më 1924, në Himarë. Më 25 nëntor 1947, me vendim nr. 656, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "për pjesmarrje në një organizatë kundër pushtetit popullor, për përmbysjen e tij", me 10 vjet burg dhe konfiskim pasurie.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.3019-3020
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

8 marsi i grave në komunizëm

Nderim në ditën e  8 marsit për të gjithë vajza apo gratë që u burgosën Lexo më shumë