Lindi më 12 gusht 1925, në Gjirokastër. U internua për motive politike. Me vendim nr. 26, datë 11 dhjetor 1993, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit nga Dropulli në Tepelenë dhe Krujë, prej 15 majit të vitit 1945 deri më 31 gusht 1945.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 97
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.