Lindi më 5 shtator të vitit 1909, në Polis të Librazhdit. Me vendim nr. 7, datë 13 janar 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor si «sabotator i pushtetit», dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie. Më 1 janar të vitit 1948, iu fal pjesa e mbetur e dënimit. U vra në tetor të vitit 1948 duke tentuar të kalonte kufirin.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 241.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.