Lindi më 1910, në Kurjan, Fier. Më 2 shtator 1949, m vendim nr. 246, Gjykata e Fierit e dënoi «për largim nga puna», me 10 ditë punë korrektonjëse dhe ndalimin e ¼ e pagës. Më 28 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për «tradhti ndaj atdheut», me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 361
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.