Lindi në Dukat, në vitin 1925. U dënua dhe deklasua për motive politike, pra si anëtar i Ballit Kombëtar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 331
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.