Lindi në fshatin Kolonjë të Fierit, më 15 prill të vitit 1949. Më 9 dhjetor 1950, Gjykata Ushtarake e Fierit e deklaroi fajtor se "ka qenë antar i komitetit të organizuar kundra pushtetit në bashkëpunim me diversantët e arratisur" dhe se "ka marrë pjesë në radhët e Ballit", ndaj e dënoi me 20 vjet privim lirie, si dhe me konfiskimin e pasurisë së tij të luajtshme e të paluajtshme.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 462
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.