Lindi më 1935, në Dibër. Është internuar dhe dëbuar "për motive politike". Më 22 maj 1993, me vendim nr. 23, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ ka vendosur njohjen e kohës së internim - dëbimit nga Dibra në Tepelenë, Berat, Vlorë, Lushnjë, prej 1 mars 1946 dëri më 25 prill 1961 dhe prej 26 prill 1961 deri më 30 shtator 1991.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 101
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.