Lindi më 1920, në Shënavlash  të Durrësit. Me vendim nr. 746, datë 19 shtator 1950, Gjykata e Rrethi të Durrësit e deklaroi fajtor se «ka refuzuar të paguajë detyrimin bujqësor», dhe e dënoi me 2 vjet burg, punë të detyruar dhe konfiskimin e pasurisë.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 324
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.