Lindi më 1909, në Shupenzë të Bulqizës. Më 12 tetor 1963, me vendim nr. 49, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 7 vjet burg.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 138.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.