Lindi në Shipshan, në vitin 1910. U arrestua më 20 tetor 1946 dhe, me vendim nr. 298, datë 30 gusht 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit dhe popullit", dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, punë të detyruar dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme. Më 1949, dënimi iu zbrit në 20 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 89
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.