Lindi në vitin 1942, në Tiranë. Me vendim nr. 365, datë 21 gusht 1965, Gjykata Popullore e Tiranës e dënoi në bazë të enit 151/1 me 2 muaj punë korrektuese dhe 1/5 e rrogës, në bazë të nenit 167 me një muaj punë korrektuese dhe 1/5 e rrogës dhe, konform nenit 49 të Kodit Penal, me 2 muaj punë korrektuese dhe 1/5 e rrogës. Me vendim nr. 12, datë 6 maj 1966, Gjykata e Qarkut të Tiranës e dënoi në bazë të nenit 64, në kombinim me nenin 10 të Kodit Penal, me 12 vjet heqje lirie dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 81
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.