Lindi në Progonat të Tepelenës, më 6 shtator të vitit 1920. U arrestua më 26 shkurt 1952, dhe me vendim nr. 95, datë 20 dhjetor 1952, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi për "mosdenoncim diversantësh" dhe për "arratisjen e Eleni Qendros" me 1 vit punë korrektuese. U lirua më 20 dhjetor të vitit 1952.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 367
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.