Lindi më 1953, në Tiranë. Më 1 shkurt 1979, me vendim nr. 40, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit» dhe e dënoi me 8 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, FL. 59-60.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.