Lindi më 1933, në Fier. Më 19 janar 1962, me vendim nr. 9, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 3 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/2, FL. 18-19.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.