Lindi më 25 dhjetor 1947, në Tiranë. Më 8 dhjetor 1978, me vendim nr. 521, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 308
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.