Lindi më 1886, në Selitë, Mat. Më 19 shtator 1946, me vendim nr. 410, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi "për bashkëpunim me të arratisur", me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 289
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.