Lindi në vitin 1920, në Tiranë. Më 6 shtator 1951, me vendimin nr. 253, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit” dhe e dënoi me 6 muaj e 16 ditë privim lirie me punë të detyruar. Më 20 tetor 1956, me vendimin nr. 63, Gjykata e Qarkut të Tiranës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 3 vjet burg. U amnistua me dekretin nr. 254, datë 27 nëntor 1957.

 

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 23, fl. 165-166
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.