Lindi më 19 maj të vitit 1884, në fshatin Zerqan të Peshkopisë. Më 22 tetor 1946, Gjykata Ushatarake e Elbasanit e deklaroi "armik të popullit e sabotator të pushtetit" dhe e dënoi me 30 vjet privim lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 469-470
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.