Lindi më 1911 në Krej-Lurë, Dibër. Më 10 prill 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi "si armik i popullit, se ka strehuar e furnizuar kriminelët", me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 93-94
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.