Lindi më 1909 në Guci, Jugosllavi. Më 12 shtator 1945, me vendim nr. 74, Gjykata Ushtarake e Durrësit e dënoi si "kriminel lufte", me 10 vjet burg, humbjen e të drejtave dhe konfiskim pasurie. Arrestuar më 23 shkurt 1925, liruar më 27 prill 1949. Më 17 dhjetor 1945, me vendim nr. 286, Komiteti Ekzekutiv i Nënprefekturës së Durrësit urdhënon: sekuestrimin e pasunisë private të tundëshme e të patundëshme.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 7, Fl. 76. Gazeta Zyrtare, 8 gusht 1946, F. 7.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.