Lindi më 1899, në Kosovë. Më 12 qershor 1946, me vendim nr. 123, Gjykata ushtarake e Korçës e dënoi për “pjesmarrje në xhandarmërinë në kohën e Zogut dhe pse pas çlirimit ka mbajtur lidhje me reaksionin e Kosovës“, me vdekje, me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë dhe heqjen e të drejtave civile. Dënimi me vdekje nuk u zbatua.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2749-
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.