Lindi më 13 gusht të vitit 1932, në fshatin Tpla të Tropojës. Më 21 tetor 1953, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut» dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave për 5 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 115.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.