Lindi më 26 qeshor të vitit 1943, në fshatin Peshtan të Beratit. Më 30 gusht 1977, Gjykata e Rrethit të Beratit e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacion e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë. Ky vendim u la në fuqi edhe nga Kolegji Penal i Gjykatës së Lartë, më 23 shtator të po atij viti.

Burimi: AISKK, F. 1 V. 2012, D.1, Fl. 667.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.