Lindi më 10 korrik të vitit 1956, në qytetin e Tiranës. Më 24 dhjetor 1972, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes» dhe e dënoi me tetë vjet heqje lirie.

Burimi: Republika e Shqipërisë, Ministria e Drejtësisë, Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, Vërtetim i gjendjes gjyqësore, nr. prot. 1.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.