Lindi më 10 tetor të vitit 1888, në Shkodër. Më 1 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «strehim dhe furnizim të të arratisurve» dhe e dënoi me vdekje. Por pas amnistisë së dekretuar nga Presidiumi i Kuvendit Popullor, dënimi iu kthye në burgim të përjetshëm dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 579.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.