Lindi më 3 korrik të vitit 1929, në Berat. Më 9 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Rrethit të Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe «agjitacion e propagandë» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe hum-bjen e së drejtës elektorale për 2 vjet kohë (dënim i kombinuar).

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 44.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.