Lindi më 1892, në Leshnicë, Gjirokastër. Arrestuar më 17 nëntor 1946. Më 25 gusht 1947, me vendim nr. 188, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi me 4 vjet burg, punë të detyruar, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit. Liruar më 28 prill 1949.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, Fl. 128-129
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.