Lindi më 23 mars të vitit 1914, në Përmet. Më 10 maj 1951, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 710.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.