Lindi më 1917, në Tiranë. Më 8 tetor 1951, Gjykata Ushtarake e Durrësit e dënoi "për agjitacion e propagandë", me 4 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 318
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.