Lindi më 1942, në Tiranë. Më 23 shkurt 1963, me vendim nr. 8, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «krime të parashikuara në nenet 64/10 e 67/10 të K.P» dhe e dënoi me 25 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet. Më 2 janar 1991, me vendim nr. 5, Gjykata e Tropojës e deklaroi fajtor për «krimin e kalimit të paligjshëm të kufirit» dhe e dënoi me 1 vit burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 394
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.