Lindi më 1951, në Gurzë, Laç. Më 17 tetor 1977, me vendim nr. 64, Gjykata e Mirditës e dënoi "për agjitacion e propagandë kundër Partisë dhe pushtetit popullor", me 7 vjet burg. U lirua me 1982, me amnisti.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1898
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.